19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Okulumuzda Coşkuyla Kutlandı

Atatürk'ün gençliğe armağan ettiği 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nı özel bir kutlama programıyla andı. Seka Çocuk Dostları bahçesinde düzenlenen etkinlik, öğrencilerin ilgi ve coşkusuyla gerçekleşti.

Programda, öğrencilere Atatürk'ün Cumhuriyet'i Türk gençliğine emanet ettiği mesajı vurgulanarak, gençlerin Cumhuriyet'i koruma ve kollama görevlerinin önemi anlatıldı. Öğrencilerimiz, bu anlamlı günü şiirler ve konuşmalarla kutladılar.

Ayrıca, ilçe düzeyinde düzenlenen programda dereceye giren öğrencilerimiz, ödüllerini ilçe kaymakamının elinden aldı. Ödül töreni, öğrencilerimizin başarılarının takdir edildiği bir atmosferde gerçekleşti.

Okul yönetimi olarak, gençlerimizin bu önemli günü anlamlı ve coşkulu bir şekilde kutlamalarından dolayı gurur duyuyoruz. Öğrencilerimize Cumhuriyet'in ve Atatürk ilke ve inkılaplarının değerlerini özümsetmeye devam edeceğimiz yeni eğitim yılına kadar sağlıklı ve mutlu bir tatil diliyoruz.

20.05.2024 162

01-08-202401-08-202420-05-2024