Zerrin Elik YALÇIN, Okulumuz Öğrencilerine İş Sağlığı Güvenliği Eğitimi Verdi

Sağlık Hizmetleri ve Alan Şefi olarak görev yapan Zerrin Elik YALÇIN, 19 Şubat haftasında okulumuzda önemli bir eğitim semineri düzenledi. Seminerin konusu, iş sağlığı ve güvenliği oldu ve tüm öğrencilerimize yönelik olarak gerçekleştirildi.

Eğitim seminerinde öğrencilere iş yerlerinde karşılaşılabilecek potansiyel riskler, güvenli çalışma yöntemleri ve iş kazalarını önleme konularında detaylı bilgiler aktarıldı. Zerrin Elik YALÇIN'ın tecrübelerinden ve uzmanlığından faydalanarak, öğrencilerimiz iş sağlığı ve güvenliği konularında bilinçlendirildi ve bu konuda daha duyarlı olmaları sağlandı.

Seminer, öğrencilerimizin güvenli bir öğrenme ortamında bulunmalarını ve gelecekte iş hayatına hazırlanmalarını desteklemek amacıyla büyük önem taşıdı. Öğrencilerimiz, edindikleri bilgileri günlük hayatlarında ve ilerleyen kariyerlerinde uygulayarak sağlık ve güvenlik standartlarına uyum sağlama konusunda daha bilinçli olacaklar.

Zerrin ELİK YALÇIN'a, okulumuzda düzenlediği değerli eğitim semineri için teşekkür ediyor, öğrencilerimizin sağlık ve güvenliği konusundaki farkındalıklarını artırmak için yapılan bu eğitimin önemini vurguluyoruz.

01.08.2024 39

01-08-202401-08-202401-08-202401-08-202401-08-2024