Sosyal Medya Fenomeni Mert ASKER Okulumuzdaki Sosyal Faaliyet Haftası'nda Öğrencilerle Buluştu

Dönem sonundaki sosyal faaliyet haftamızda özel bir etkinlik gerçekleştirdik! Sosyal medya fenomeni Mert ASKER, konferans salonumuzda öğrencilerimizle bir araya geldi. Kendisi, gençler arasında büyük ilgi gören ve takip edilen bir isim olarak, öğrencilerimize ilham verdi ve deneyimlerini paylaştı.

Mert ASKER’in konuşması sırasında öğrencilerimiz, sosyal medyanın gücü üzerine değerli bilgiler edindiler. İletişim, dijital medya kullanımı ve sosyal platformlarda doğru içerik üretimi konularında değerli ipuçları aldılar. Ayrıca, Mert ASKER’in kariyer yolculuğunu ve başarı hikayelerini dinleyerek motivasyon kazandılar.

Etkinlik, öğrencilerimizin sosyal medya kullanımında bilinçli olmalarını teşvik etmek ve dijital dünyada doğru adımlar atmalarına yardımcı olmak amacıyla büyük önem taşıdı. Mert ASKER’in katkılarıyla, gençlerimiz sosyal medya platformlarını daha etkili ve pozitif bir şekilde kullanma konusunda ilham aldılar.

Okulumuz adına düzenlenen bu değerli etkinlikle öğrencilerimizin sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlamayı hedefledik. Mert ASKER’e, bizleri bu güzel etkinlikte yalnız bırakmadığı için teşekkür ediyoruz.

01.08.2024 42

01-08-202401-08-202401-08-202401-08-202401-08-202401-08-2024